Etsi
  • Rahajunnut

Näin perustat verkkokaupan hetkessä!

Verkkokaupan perustaminen on käynyt varmasti monella mielessä. Nyt kun karanteenissa on vapaa-aikaa ja tekemistä on vaikea keksiä niin tilanne kannattaa käyttää jonkin hyödyllisen luomiseen. Tämä on loistava tilaisuus perustaa verkkokauppa ja tienata lisää rahaa!


Perustamisen kynnystä ei kannata nostaa itselleen liian korkealle. Todellisuudessa verkkokaupan perustaminen jo alaikäisenä käy yllättävän helposti. Tässä blogissa käydään läpi miten juuri sinä voit aloittaa verkkokaupan helposti ja nopeasti!


Yhä useampi kauppa siirtyy verkkoon ja tavaroita ostetaan verkkokaupoista yhä enemmän ja enemmän. Koronan aikana monet kaupat ovat huomanneet verkkokaupan tärkeyden ja tämä vain kiihdyttää nykyistä trendiä. Jos kiinnostaa hypätä trendiin mukaan ja aloittaa oma ura verkkokaupan ylläpitäjänä, jatka lukemista!

3 tärkeintä vaihetta verkkokaupan perustamisessa.1.Ensin päätä mitä myyt.


Tutki, että tuotteelle löytyy kysyntää ja mieti millä eroitut joukosta. Voit päättää panostavasi verkkokaupassasi hintaan, laatuun tai vaikka asiakaspalveluun. Tutki myös mitä kilpailijoiltasi puuttuu ja mitä erilaista voit tarjota asiakkaillesi.


2.Seuraavaksi mieti millä alustalla toteutat verkkokaupan perustamisen.


Verkkokaupan luomiseen ei tarvitse mitään erityisiä tietokonetaitoja vaan siihen pystyy kuka vaan. Jos olet vasta aloittamassa yritystäsi erittäin helppokäyttöiset alustat kuten WIX ja WordPress sopivat sinulle hyvin. Näillä alustoilla luot nettisivut helposti ja nopeasti. Myöhemmin yritystoiminnan kasvaessa voit vaihtaa alustaa laadukkaampaan tai palkata ammatilaisen nettisivujen luomiseen, mutta alkuun helpot ja edulliset alustat ovat hyvä vaihtoehto.


3.Kolmanneksi, perusta yritys.


Alaikäisenä ainut yritysmuoto, jonka voit perustaa on toiminimi, ja muutenkin toiminimi on yritysmuodoista yksinkertaisin ja soveltuu hyvin myös kevyeen yritystoimintaan. Alaikäisenä tarvitset huoltajan allekirjoituksen toiminimen perustamislomakkeeseen ja et voi perustaa yritystä verkossa. Toiminimen perustaminen paperilomakkeella maksaa 115 euroa.


Kaiken tämän jälkeen olet valmis aloittamaan verkkokauppasi ja pääset kokeilemaan yrittäjyyttä hauskalla, sekä kehittävällä tavalla.


Verkkokaupan aloitat helposti näillä alustoilla:


Holvi: https://www.holvi.com/fi/palvelut/verkkokauppa/


WIX: wix.com


Wordpress: wordpress.com


Täältä löydät ohjeet toiminimen perustamiseen


Toiminimen perustaminen: https://www.prh.fi/fi/kaupparekisteri/yeh/perustaminen.html


Paperilomakkeen täyttäminen:

https://www.prh.fi/fi/kaupparekisteri/yeh/perustaminen/paperilomakkeet.html