Etsi
  • Rahajunnut

Merkkivaatteet halvalla!

Monet meistä tykkää pukeutua freshisti, hankkia hienoja vaatteita tai boostata tyyliään uusilla ostoksilla. Usein uusi muoti ja designer vaatteet ovat kuitenkin kalliita ja niiden ostaminen tuntuu tukalalta — ja rahaa pitäisi vielä säästää tai jopa sijoittaakin. Jos tienaaminen kiinnostaa, toimiva tapa siihen on esimerkiksi myydä omia vaatteita ja asusteita. Listasimme tähän blogiin 4 meidän mielestä hyvää palveluntarjoajaa merkkivaatteiden secondhand myyntiin.


Tori ( https://www.tori.fi ) on kaikkien tuntema verkkokauppa, jossa pyörii käytettyjen merkkivaatteiden markkinat ympäri Suomea. Torissa voi tehdä mielettömiä löytöjä hyväkuntoisista merkkivaatteista ja -laukuista. Tori on myös luotettava ja helppo kauppapaikka ja sitä valvotaan tarkoin. Merkkivaatteissa on myös aina hyvä varmistaa tuotteen alkuperä ja aitous, sekä kysyä ovatko kuitit ja aitoustodistukset tallella. Torissa pystyy myös kaikkien muiden "nettikirppisten" lailla myymään omia vaatteita ja tavaroita, joka on hyvä tapa kasvattaa omaa kassaa ja hankkia esimerkiksi sijoitusrahaa. Vanhojen tavaroiden roskiinheittämisen sijaan kannattaa laittaa tavarat kiertoon ja antaa näin uutta elämää sinulle turhille asioille säästäen samalla luontoa.


Brandseconhand Hki ( https://brandsecondhand.fi ) pääsee uutena laadukkaana secondhand-myymälänä listalle. Myymälä on kasvattanut suosiotaan merkkivaatteiden uudelleenmyynnillään ja laadukkaalla valikoimallaan Helsingissä. Brandseconhand tarjoaa loistavan ostovalikoiman lisäksi myös Exclusive servicen, jonka avulla voit myydä vanhoja merkkituotteitasi ja saada myyntihinnasta puolet itsellesi. Tämäkin on loistava tapa tienata ja kierrättää tavaroita. Liike tarkastaa jokaisen tuotteen laadun ennen myyntiin laittamista, joten yllätyksiltä voidaan välttyä ja laatu on taattua.


Zadaa-äppi ( https://zadaa.co/fi/ ) on kännykkään ladattava nettikauppa seconhand muodille. Uniikkia sovelluksessa on se, että voit maksimoida vaatteiden sopivuuden, koon yms. tekemällä vain profiilin sovellukseen. Zadaa:sta voi tehdä mielettömiä löytöjä niin harvinaisten brändien tuotteista kuin arkivaatteistakin. Zadaa:ssa voi myös kaikkien muidenkin vastaavanlaisten kauppojen tavoin myydä omia vanhoja vaatteita ja samalla tienata ja päästä eroon turhista vaatteista.


The Vintage Bar ( https://thevintagebar.com/eur/home ) on yksi suosituimmista maailmanlaajuisista käytettyjen merkkilaukkujen ja -vaatteiden myyjistä. Nettisivuilta löytyy laaja valikoima merkeille ja tuotteille, sekä täysi tyytyväisyystakuu ja palautusoikeus. Tuotteet valitaan tarkasti ja täältä ostaessa voi olla varma ettei feikkiä tuotetta kotiin tule. The Vintage Bar toimii lukuisissa eri maissa ja valikoima laukuille, koruille ja merkkituotteille on valtava. The Vintage Bar on enimmäkseen naisille suunnattu nettikauppa, joten all the ladies go on. Joitakin tuotteita voi myös miehillekin tietysti löytyä.


Merkkivaatteita ei ikinä kannata ostaa täydellä hinnalla, jos saman tuotteen voi saada jopa satoja euroja halvemmalla. Hyvä vinkki on esimerkiksi seurata erilaisten jälleenmyyjien alennusmyyntejä ja vanhojen mallistojen poistomyyntejä. Pienellä vaivalla voli säästää erittäinkin suuria summia ja silti saada ne unelmakengät tai uuden laukun. Matkustellessa löytöjä tulee usein helpommin vastaan ja alennusmyyntejäkin saattaa osua kohdalle. Ulkomailla esimerkiksi Drake Store ja Harvey Nichols ovat merkkituotteita myyviä liikkeitä joista löytää hyvät hinnat sekä mielettömät tuotteet!Tori: https://www.tori.fi


Brandsecondhand Hki: https://brandsecondhand.fi


Zadaa: https://zadaa.co/fi/


The Vintage Bar: https://thevintagebar.com/eur/home